GRAFISCH

Grafische vormgeving is maatwerk en ieder project heeft een eigen verhaal. Ik heb 25 jaar ervaring en weet hoe je zaken op een heldere en professionele manier visualiseert. Op deze pagina staan enkele highlights van mijn grafisch werk. Wil jij ook professionele vormgeving? Stuur me even een berichtje!


DURF!

Een boekje over mensen die de stap durfden te nemen om een taalcursus te doen.

Ik wilde in dit boekje de mensen naar voren laten komen en hoe zij hun angsten hebben overwonnen door te durven. Daarom een verlegen en angstige persoon in zwart-wit, waar ze visueel uit stappen door te durven. De teksten werden door de mensen zelf geschreven.

Conceptontwikkeling, grafische vormgeving en drukwerk.DE TAAL VAN SMAAK 

Een kookboek in opdracht van Taalhuis Westland en Bibliotheek Westland. Taalmaatjes helpen 'Taalvragers' die de Nederlandse taal beter willen leren. Eten overstijgt grenzen en verbindt mensen. Samen de gerechten uit diverse thuislanden bereiden schept een band. 

Conceptontwikkeling, grafische vormgeving en drukwerk. 


Diverse projecten en opdrachten. Conceptontwikkelingen, grafische vormgeving, opmaak advertenties.


GEBOORTE- EN TROUWKAARTEN

Veel persoonlijker wordt het niet, de meest belangrijke gebeurtenissen in het leven verdienen de vormgeving die bij jou of jullie passen. In een voorgesprekje bespreken we samen wat jullie wel en niet mooi vinden. Ook heb ik veel samples en kleurenwaaiers zodat je kunt zien wat er allemaal mogelijk is. Hierna ga ik aan de slag en zorg ik ervoor dat jullie die unieke kaart krijgen. Ook kan ik het hele traject met het drukwerk verzorgen, zodat je daar geen kopzorgen over hebt. 


HENRI CHAPRON

Digitalisering van het fameuze Henri Chapron logo in opdracht van Chapron International. Diverse opdrachten, waaronder signing voor exposities.


DIVERS WERK

Van logo's en huisstijlen tot losse flyers en posters. 


BLIK8

Creatief collectief van kunstenaars, illustratoren en fotografen (2000-2006)