FOTOGRAFIE

PRODUCTFOTOGRAFIE

Met meer dan 15 jaar ervaring in het maken van productfoto's weet ik wat er nodig is om producten goed in beeld te brengen en wat er nodig is in een studio.  


PORTRET KIDS

Kids zijn de bom. Ik vind het leuk om ze te fotograferen op een manier die bij hun karakter past. Het is essentieel dat kids zich op hun gemak voelen. Wil jij ook een eigenzinnig portret van jouw kind? Stuur me een berichtje!


PORTRET ZAKELIJK

Natuurlijk is de ene persoon fotogenieker dan de ander. Toch is ieder mens mooi op zijn of haar eigen manier. De kunst is om mensen op hun gemak te laten voelen en samen een resultaat neer te zetten. Als fotograaf sta je het ene moment in een hoog beveiligd datacenter en het andere moment sta je met je voeten in een verse koeienvlaai. Ja, daarom lacht hij zo hard. Zakelijk portret nodig? Stuur me een berichtje voor koffie.


STREET PHOTOS

Heerlijk om gewapend met een camera op pad te gaan en van alles tegen te komen. Blikvangers en aandachttrekkers, vrolijkerds en chagrijnen, tafereeltjes en interacties, de straat vertelt mooie verhalen. 


VRIJ WERK

Mijn roots liggen in de doka waar ik veel experimenteerde met films, papiersoorten en ontwikkelprocedés. Inmiddels natuurlijk ook al jarenlang digitaal bezig, maar de analoge basis geeft veel voordeel bij de beheersing van de techniek, waardoor je daar niet over na hoeft te denken tijdens het fotograferen.